Koen Kampioen

Blijft Koen Kampioen zijn bijnaam waarmaken?

Nieuw deel in succesvolle serie Koen Kampioen verschijnt bij uitgeverij Kluitman

ALKMAAR – In februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman het achtste deel in de succesvolle serie ‘Koen Kampioen’ voor kinderen van 9 jaar en ouder: Koen Kampioen in de hoofdrol. Het voorwoord wordt geschreven door Ronald Koeman.  

Het team van Stark wordt door hun oude doelman Dennis uitgenodigd voor een oefenwedstrijd in Engeland, maar helaas gooit de trainer roet in het eten. Ondertussen willen Renske en Aukje Koen volgen voor hun vlog, maar die heeft nu hele andere dingen aan zijn hoofd. Hoe kan hij ervoor zorgen dat hij Dennis toch weer ziet? En zijn trainer is niet tevreden over hun spel van de laatste tijd. Hoe moet dat straks tegen drie internationale topploegen? 

Koen Kampioen

KOEN KAMPIOEN 
Koen Kampioen is een succesvolle serie met delen geschreven voor 7 jaar en ouder en delen voor 9 jaar en ouder. Dit deel verschijnt in de 9+-serie. Verschillende bekende voetballers, zoals oud-AZ-speler Wout Weghorst, Arjen Robben en Wesley Sneijder hebben een voorwoord geschreven in een van de delen. Inmiddels zijn er van de gehele serie ruim 750.000 exemplaren verkocht. 

FRED DIKS 
Al meer dan 15 jaar schrijft Fred Diks over voetbalheld Koen Kampioen. Daarnaast heeft hij de vrolijke detectives over James Blond geschreven en werkte hij mee aan de bestsellerserie over Arjen Robben, en de voetbalstrip ’Sam schiet’. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn ervaringen in het onderwijs, maar krijgt hij zeker ook als voetbalverslaggever en van zijn elf kleinkinderen.

Fred Diks
Fred Diks

IVAN & ILIA
Illustratoren ivan & ilia zijn niet alleen een geweldig illustratie-duo; ze zijn ook een stel. Met hun kinderen en een heleboel dieren wonen ze aan de rand van Maastricht. Samen hebben ze veel mooie boeken geïllustreerd, waaronder voor Kluitman de boeken over Koen Kampioen en de Bleshof. Hun ‘poep’-boeken zijn heel populair bij peuters en kleuters. 

Koen Kampioen in de hoofdrol | Koen Kampioen | Fred Diks | € 9,99 | 128 pagina’s | verschijnt februari | Kluitman | isbn 978 90 206 6928 2


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *